«

»

nov 29 2016

Waterpietenfeest bij Watervrienden Lisse

Afgelopen maandag- en dinsdagavond (21 en 22 november) is Sinterklaas met twee Zwarte Pieten en vier Water Pieten op bezoek geweest bij Zwemvereniging De Watervrienden in zwembad De Waterkanten te Lisse. De leskinderen van De Watervrienden hebben allerlei spelletjes gedaan die in het teken stonden van het aanstaande Sinterklaasfeest. Het programma bestond onder andere uit een Waterpieten hindernisbaan, Pepernoten rapen, Pakjes bezorgen etc.

Sint en Piet, die het allemaal volgden vanaf de kant, werden geholpen door de vier Waterpieten. Deze Waterpieten zwommen met de kinderen mee en hebben ook met de kinderen gezongen in het bubbelbad. Ruim 200 kinderen, verdeeld over de twee avonden, hebben aan dit grootse spektakel meegedaan.

De Sint en Pieten waren trots op de Watervrienden omdat zij als eerste zwemvereniging in Lisse en één van de weinige in de regio al voldoet aan de strenge kwaliteitseisen van het Nationaal Platform Zwembaden.

Na afloop konden alle kinderen een heus Water Pieten Diploma in ontvangst nemen. Sint en Piet hebben deze diploma’s, vergezeld van een lekkere zak snoep, aan de kinderen uitgereikt. Het waren twee bijzonder geslaagde avonden die volgend jaar zeker opnieuw georganiseerd zullen worden.

20161121 Pietenzwemmen
watervriendenlisse.nl download