«

»

jul 02 2017

Geslaagde afzwemkandidaten in juni 2017

Op 17 juni is er afgezwommen voor de ABC-diploma’s gevolgd door de kinderen die opgaan voor de zwemvaardigheden I, II en III. De overige diploma’s (stickers) zijn beoordeeld tijdens het reguliere zwemuur op 20 juni.

Afzwemmen 17 Juni 2017.

 • Voor diploma A zijn er 15 geslaagden:
  Peggy Rozendaal, Maud van den Berg, Olaf Olczyk, Amber Ciggaar, Félice Radder, Mees van Rooyen, Jens Ruigrok, Joe Ruigrok, Sil van Diest, Yarah van Diest, Esmée van Oosten, Anne van Haaster, Abigael Mandemba, Liva Bouckaert en Aysegul Sevimli
 • Voor diploma B zijn er 4 geslaagden:
  Tony Zandbergen, Geert Verschoor, David Dwyer en Romy van Wetten
 • Voor zwemvaardigheid 3 zijn er 14 geslaagden:
  Lotte Michel, Tessa Michel, Isa de Keizer, Stijn Zethof, Wout Reeuwijk, Isis Drost, Kathy Bouman, Samantha van Leeuwen, Mac Montens, Alexander Warmerdam, Carolina Warmerdam, Niels van der Marel, Elise Paardekooper en Kathleen Hagenbeek

Afzwemmen 20 juni 2017

 • Voor survival 1 is er 1 geslaagde:
  Twan Nigten
 • Voor wereldzwemslagen 2 is er 1 geslaagde:
  Merel Abbink

Watervrienden Lisse feliciteert alle zwemmers met het behaalde diploma. Het is fijn dat er weer velen hun zwemvaardigheden hebben verbetert en doorgaan met de volgende stap.

Door het grote aantal afzwemmers is er weer volop ruimte in het programma. Momenteel is er geen wachtlijst voor kinderen die willen zwemmen voor diploma B, C of voor de zwemvaardigheden. Er is een kleine wachtlijst voor Diploma A.

Naast betaalbare zwemlessen kun je bij WVL ook terecht voor wedstrijdzwemmen, conditiezwemmen en snorkel/duiklessen. WVL méér dan zwemmen alleen!

watervriendenlisse.nl download