«

»

feb 18 2018

Verslag Almere Sprint 2018

Angstige momenten vanmorgen in de Waterkanten! Het is vijf over half elf, de hal is angstaanjagend leeg. Wilma is omringd door slechts 4 zwemmers, de bus staat buiten klaar en is leeg. Langzaam druppelen de afzeggingen binnen en even vrezen we voor een ernstige lokale griepepidemie. Maar gelukkig druppelen de zwemmers binnen en vertrekken we iets later maar met een behoorlijk aantal afzeggingen.

De TomTom van buschauffeur Ton stond nog op langebaan in plaats van sprinten want we hebben een extra rondrit door Almere gekregen. In het wat verouderde bad van Almere zat Lisse knus in het hoekje onder de tribune. Dit knusse hoekje leek af en toe wel op een goed lopende multimedia zaak waar tussen door de zinnen konden worden verzet met iPads en mobieltjes. Een prima oplossing want eerlijk is eerlijk, een Sprintwedstrijd die drie uur duurt is best wel een uitdaging voor de concentratie. Ook voor de officials overigens ?

Maar dan de wedstrijd zelf, allemaal 50 meter uitdagingen op de vlinder, vrije, rug en schoolslag, bijna 110 starts. En wat een succesvolle middag. Op de terugweg, in de bus, hebben de ploegleiders maar liefst 24 medailles kunnen uitreiken. Verder zijn er meerdere PR’s gezwommen en was er een prima sfeertje. Groot compliment aan alle zwemmers. Ploegleiders en Wilma dank voor de stimulerende begeleiding. De voortekenen voor de komende maanden zijn heel goed.

Han Brouwer, tijdwaarnemer in Almere

 

Download hier de Uitslag programma Sprintwedstrijd Almere 28-02-2018 en hier het Resultaat Sprintwedstrijd Almere 18-02-2018

watervriendenlisse.nl download