↑ Terug naar Watervrienden Lisse

Vrijwilliger worden?


Opleiding zwemleider A

Alle zwemjuffen en meesters bij Watervrienden lisse hebben hun diploma Zwemleider A. Dit diploma is landelijk erkend bij alle zwembaden. Iedereen die zwemles geeft in Nederland is in het bezit van dit diploma. Met dit diploma mag je dus ook werken in het zwembad bij de gemeente.
Lijkt jou het leuk om zwemles te geven dan kun je een opleiding volgen bij Watervrienden Lisse.

Neem voor meer informatie even contact op met de Technische Commissie via het contactformulier.

Tijdwaarnemer tijdens wedstrijden

Als u bij een zwemwedstrijd bent, ziet u altijd een groot aantal vrijwilligers die het mogelijk maken dat uw zoon/dochter een wedstrijd kan zwemmen.

Een belangrijke groep personen bij wedstrijden zijn de officials. Elke vereniging heeft ze nodig en leidt ze op.

Ook u kunt na een korte opleiding een bevoegdheid krijgen om als tijdwaarnemer bij diverse NCS-zwemwedstrijden te fungeren. Op deze manier bent u actief betrokken bij de sportieve verrichtingen van uw kind.

Vraag er gerust naar bij iemand van de wedstrijdcommissie of stuur de commissie even een berichtje via het contactformulier.

Ledenadministrateur gezocht

Voor een grote vereniging als Watervrienden Lisse is een goede ledenadministratie van groot belang. Momenteel heeft Watervrienden Lisse een vacature voor deze functie. Heb je interesse? Neem dan contact op via het contactformulier of spreek een van de vrijwilligers van de vereniging aan, zij kunnen je vertellen bij wie je meer informatie kunt krijgen over deze vrijwillige functie.

watervriendenlisse.nl download