Leren Zwemmen

Leren zwemmen: omdat je veilig en goed wil leren zwemmen

Over leren zwemmen

Wanneer beginnen met leren zwemmen? Bij de Watervrienden Lisse kan uw kind zwemles krijgen vanaf 4 jaar. Dit is een prima leeftijd om te beginnen met het watervrij maken van de kinderen. Uw kind start in het ondiepe deel van het instructiebad en wordt al spelenderwijs watervrij door te springen, onder water te duiken en …

Bekijk pagina »

Zwem ABC, zwemvaardigheid en stickers

Bij Watervrienden Lisse kun je leren zwemmen. Het leszwemmen gebeurt volgens het Zwem-ABC. Maar er is meer. Zo kun je ook survivaltraining doen, werken aan je balvaardigheid, wereldzwemslagen beoefenen of meedoen met ScubaDoe/snorkelen. Kies ėėn van de volgende onderwerpen voor meer informatie.

Bekijk pagina »

Diploma eisen

Wat moet je doen om een zwemdiploma of sticker te halen? Kies ėėn van de tabbladen om te zien wat je moet doen voor je zwemdiploma A, B of C, zwemvaardigheid 1, 2 en 3, survival, balvaardigheid, snorkelen of wereldzwemslagen.

Bekijk pagina »

Kledingeisen

Welke kleding moet je aan bij het afzwemmen? Kies ėėn van de tabbladen om te zien welke kleding je aan moet voor je zwemdiploma A, B of C, zwemvaardigheid 1, 2 en 3 of survival.

Bekijk pagina »

Snorkelen, duiken en jeugdspecialisaties

Watervrienden Lisse en O.W.V. De Guppen bieden het Scubadoeprogramma! Sinds 28 december 2010 bieden Watervrienden Lisse en De Guppen ScubaDoeprogramma. Opgave hiervoor kan per mail: secretariaat@deguppen.nl Het programma leert kinderen spelenderwijs samen met Octo en Poezzz om te gaan met duikbril, snorkel en zwemvliezen en vervolgens ook met perslucht apparatuur. Hierbij wordt vanaf het eerste …

Bekijk pagina »

watervriendenlisse.nl download