Conditiezwemmen voor volwassenen

Conditiezwemmen voor volwassenen
De Watervrienden Lisse biedt volwassen zwemmers ruimschoots de gelegenheid om hun favoriete sport te beoefenen. Dinsdagavond om 21:30 worden de trainingen voor de Masterzwemmers gehouden. Eerder op de avond – vanaf 20:00 – organiseren we het conditiezwemmen voor volwassenen.
Al sinds jaren wordt onder bezielende leiding van Frans van Oorschot een groep zwemmers met afwisselende trainingen bezig gehouden. Rekening houdend met de mogelijkheden van de zwemmers werkt Frans in een gezellige sfeer aan de conditie van zijn pupillen. Na afloop van de training wordt steevast het clubhuis aangedaan voor een lekkere bak koffie.

Het is sinds enige tijd mogelijk om naast het gebruikelijke tijdstip van 20:30-21:00 nog een extra half uur door te zwemmen onder leiding van Jan.

Om 21.00 uur, starten onder leiding van Hans van Dam nog twee groepen conditie zwemmen. In baan 3 is er een groep zwemmers die een behoorlijk tempo zwemt. In baan 4 ligt het tempo iets lager, maar is er meer afwisseling in het soort opdrachten.

In baan 5 is een groep zwemmers actief die het snorkelen combineert met conditiezwemmen. Paul van den IJssel geeft een afwisselende training voor liefhebbers van het snorkelen die toch ook aan hun conditie willen werken.

Neem voor meer informatie over het conditiezwemmen voor volwassenen contact op met de ledenadministratie via het contactformulier. Of nog beter, kom eens kijken en meedoen, zodat je kunt ervaren in welke groep jij het best past.

watervriendenlisse.nl download