Activiteiten

Activiteiten: omdat je meer wilt dan zwemmen!

Activiteitencommissie “ff aantikken”

WRITTEN BY SARINA WIJNHOUT | 14 NOVEMBER 2010

Onder de vele bezoekjes van trainingen en wedstrijden, dachten de ouders Ruud & Carla Zuiderduin, Erik Knebel, Margonda Scheps en Geert Lambers eens goed na. Veel kinderen worden vrienden op zwemmen en komen bij elkaar thuis. De oudere zwemmers gaan met elkaar uit eten en op stap. Zou het niet nog leuker zijn om wat met grotere groepen dingen te doen? Om leuke dingen te organiseren voor bepaalde doelgroepen of voor de hele vereniging? 12 jaar geleden is de vereniging voor het laatst met elkaar weggeweest. Hoe leuk is het om dat weer te doen? Karaoke avonden, Après-ski, Kerst disco’s, BBQ’s of gewoon gezellig met elkaar blijven eten in het clubhuis na een wedstrijd? Na wat overleg kwamen ze tot een besluit. Ze richtten een activiteitencommissie op. Een commissie die leuke dingen organiseert voor bepaalde leeftijdscategorieën of de hele vereniging.
Maar zijn de plannen die zij hebben hetzelfde als de plannen die een zwemmer in zijn hoofd heeft? Daarvoor zijn Jelle Slootweg, Richard Zwetsloot en Sarina Wijnhout bij de commissie gevraagd, om namens de zwemmers na te denken over de activiteiten en om af en toe bij te sturen in de plannen van de commissie.

Een commissie heeft een kenmerkende naam nodig. Wat is een goede naam? “ff aantikken” kwam al snel naar boven. Ff snel aantikken na het einde van je race of training, ff aantikken bij het clubhuis voor een drankje, ff iemand aantikken om wat te vragen. Het was duidelijk; De Activiteitencommissie “ff aantikken” was een feit.

Samen zullen wij proberen “het blijven eten na een wedstrijd” weer terug te halen. Ook proberen we iedere maand iets leuks te organiseren. Te beginnen met een karaoke avond na de clubkampioenschappen op 20 november. Er wordt gezorgd voor een Singstar-set, met 2 microfoons en cd’s variërend van High School Musical tot Summer Music en Disney, wat hapjes en drankjes en bittergarnituur tegen een kleine prijs en natuurlijk veel gezelligheid.
Op vrijdag 17 december staat er een kerstdisco gepland voor de kinderen t/m 12 jaar. Dit is voor alle kinderen van de vereniging, dus ook voor de kinderen van het leszwemmen. Hier kunnen kaartjes voor worden gekocht in het clubhuis. De kaartjes zijn 2,50 euro inclusief 3 consumptiebonnen en kunnen worden gekocht vanaf 4 december. Iedere zaterdag van 9.00 tot 9.30, iedere maandag van 19.00 tot 19.30 en iedere dinsdag van 19.00 tot 19.30.

Wij hebben er in ieder geval zin!

Sarina Wijnhout,
namens de Activiteitencommissie “ff aantikken”

watervriendenlisse.nl download