sep 26

Uitslag Estafettewedstrijd Haarlem 24-09-2017

Download hier de Uitslag Estafettewedstrijd Haarlem 24-09-2017

 

Op naar de volgende wedstrijd!

jul 08

Sport 2000 L.J. Sport Lisse – 10% Korting

Beste Watervrienden,

Gedurende het hele jaar ontvang je bij aankoop van een zwemartikel bij Sport 2000 L.J. Sport Lisse 10% korting. Het enige dat je hiervoor hoeft te doen is aangeven dat je lid bent van onze zwemvereniging. Ook gedurende de zomerstop kan je van deze korting gebruik maken bij de sportspeciaalzaak.

Ben je opzoek naar meer informatie over Sport 2000 L.J. Sport Lisse? Klik dan hiernaast op de link van hun website! https://www.sport2000.nl/nl/pages/sport-2000-l-j-sport-lisse/

jul 05

Watervrienden Lisse taart!

Speciaal voor de laatste zwemavond (kader) was er een speciale Watervrienden Lisse taart gebakken!

Wie wist dat enkele kaderleden ook nog eens culinaire recepten konden voortbrengen! Lekker! Bedankt!

jul 03

Uitslag IJmuiden Buiten 01-07-2017

Uit bronnen heb ik vernomen dat de wedstrijd goed is verlopen en er goed gezwommen is!

Hief tref je aan Uitslag programma IJmuiden Buiten 01-07-2017 en hier tref je aan Uitslag op naam IJmuiden Buiten 01-07-2017

 

Dat was de laatste wedstrijd voor de zomerstop!

jul 02

Geslaagde afzwemkandidaten in juni 2017

Op 17 juni is er afgezwommen voor de ABC-diploma’s gevolgd door de kinderen die opgaan voor de zwemvaardigheden I, II en III. De overige diploma’s (stickers) zijn beoordeeld tijdens het reguliere zwemuur op 20 juni.

Afzwemmen 17 Juni 2017.

 • Voor diploma A zijn er 15 geslaagden:
  Peggy Rozendaal, Maud van den Berg, Olaf Olczyk, Amber Ciggaar, Félice Radder, Mees van Rooyen, Jens Ruigrok, Joe Ruigrok, Sil van Diest, Yarah van Diest, Esmée van Oosten, Anne van Haaster, Abigael Mandemba, Liva Bouckaert en Aysegul Sevimli
 • Voor diploma B zijn er 4 geslaagden:
  Tony Zandbergen, Geert Verschoor, David Dwyer en Romy van Wetten
 • Voor zwemvaardigheid 3 zijn er 14 geslaagden:
  Lotte Michel, Tessa Michel, Isa de Keizer, Stijn Zethof, Wout Reeuwijk, Isis Drost, Kathy Bouman, Samantha van Leeuwen, Mac Montens, Alexander Warmerdam, Carolina Warmerdam, Niels van der Marel, Elise Paardekooper en Kathleen Hagenbeek

Afzwemmen 20 juni 2017

 • Voor survival 1 is er 1 geslaagde:
  Twan Nigten
 • Voor wereldzwemslagen 2 is er 1 geslaagde:
  Merel Abbink

Watervrienden Lisse feliciteert alle zwemmers met het behaalde diploma. Het is fijn dat er weer velen hun zwemvaardigheden hebben verbetert en doorgaan met de volgende stap.

Door het grote aantal afzwemmers is er weer volop ruimte in het programma. Momenteel is er geen wachtlijst voor kinderen die willen zwemmen voor diploma B, C of voor de zwemvaardigheden. Er is een kleine wachtlijst voor Diploma A.

Naast betaalbare zwemlessen kun je bij WVL ook terecht voor wedstrijdzwemmen, conditiezwemmen en snorkel/duiklessen. WVL méér dan zwemmen alleen!

jun 30

Zomerstop 2017

Beste Watervrienden,

 

Binnenkort hebben we weer een zomerstop van zondag 9 juli tot maandag 21 augustus. Op maandag 21 augustus beginnen we dus weer!!

 

Prettige vakantie alvast!

 

De wedstrijdcommissie

jun 11

Uitslag Sprintwedstrijd Lisse 10-06-2017

Wat een sprintspektakel! De spetters vlogen ons om de oren heen!

Nieuwsgierig naar wat jij hebt bereikt? Zoek niet verder:

 

 

 

mei 22

Uitslag Holland Competitie 3 20-05-2017

Hier tref je aan de uitslag! Uitslag Holland Competitie 3 persoonlijk 2017

mei 07

Uitslag Brevetwedstrijd Lisse 06-05-2017

Pardon.. Lees ik dat goed? 103 nieuwe persoonlijke records? Wat fantastisch!

 

Een leuke, drukke wedstrijd waar iedereen zijn best heeft gedaan! Namens de aanwezige trainers, van harte met de resultaten!

 

Ga zo door!

apr 13

Uitslag LZK 3 09-04-2017

Het heeft even geduurd.. maar hier zijn ze!

 

Uitslag LZK 3 09-04-2017 en Uitslag LZK 3 op naam 09-04-2017

Het was niet voor niets mooi op Zondag 9 April.

 

Met een strak blauwe lucht en een lekkere temperatuur buiten begeef ik me, laat ik eerlijk zijn met een gemengd gevoel naar Lisse om op tijd te zijn voor de bus naar Vaassen. Want ja je kan ook lekker in de tuin blijven of door de mooie bloemenvelden gaan fietsen. Maar voor deze mooie wedstrijdsport moet je ook keuzes maken.

 

Ik kom uit Nieuw Vennep en met mijn gedachte al bij de laatste LZK wedstrijd vanmiddag rij ik de N 207 op. Foutje! Omringd door auto’s uit heel Europa met zuchtende mensen die er ook van balen stapvoets hun weg te moeten vervolgen, bereik ik de volgen de stoplichten 30 minuten later. Ik ben er klaar mee maak een U turn en rij terug om via de IJweg naar Lisse te gaan. Maar blijkt ook geen goed idee, een slimme buschauffeur uit Portugal gevolgd door een camper uit Duitsland en een paarden trailer met Nederlands kenteken zitten voor me. Het zou verboden moeten worden al die navigatie hulp denk ik egoistisch.

 

10:32 rij ik de parkeer garage binnen, weinig auto’s. Het zal toch niet dat ik….nee kan niet ik ben op tijd. Maar er is ook geen bus.. ik loop naar buiten, ga op het bankje zitten en denk ” ik heb de LZK koorts”. Ben te vroeg, beetje onzeker en wordt er een beetje zenuwachtig van. Gelukkig zie ik Joke en de deel van de familie van Oorschot in alle rust aan komen lopen. Wat een opluchting.

 

Binnen wordt gedisciplineerd een kruisje voor je naam gezet als je er bent, app uitgelezen voor de laatste berichten en zonder afmeldingen (TOP) vertrekt de bus naar Vaassen. De eerste klap is natuurlijk een daalder waard, want voor elke wedstrijd en zeker de kampioens wedstrijd wil je volle bak aan deelnemers hebben. Bij afmelding op het laatste moment kunnen we vaak niemand meer oproepen en begin je de wedstrijd met een achterstand die je niet meer kan inhalen. Dus we gaan prima van start.

 

Onderweg in de bus neemt Anne het woord en geeft mooi aan hoe belangrijk het is dat iedereen er is, dat we de wedstrijd gaan beginnen met 30 punten voorsprong op Apeldoorn en dat we grote kans hebben kampioen te worden als iedereen er alles voor doet. Hard wemmen, elkaar aanmoedigen, schreeuwen van de bank en van de tribune en de vertrouwde Lisse Jell laten horen als we als eerste aantikken. Anne daagt de bus uit om de Lisse Jell nog eens te oefenen, beetje bescheiden wordt deze ingezet. Bij de tweede komt er groot volume uit de kelen dus dat beloofd straks wat.

 

In Vaassen merk je in en om het bad dat iedereen geconcentreerd is. Dat zie je terug in de resultaten. Bij de eerste tussenstand na 6 series staat Lisse op plaats 1 met 32 punten voorsprong op Apeldoorn. We zijn met elkaar goed bezig en het bad wordt regelmatig gevuld met de Lisse Jell, keer op keer een bewijs dat we als eerste hebben aangetikt. Als tijdwaarnemers bij het startblok merk ik dat ik elke serie kijk welke baan wij zitten en waar Apeldoorn zit.

Ik tel de serie overwinningen een beetje mee en voel dat het kampioenschap dichterbij komt.

 

De voorsprong die we sorry jullie, de zwemmers, hebben gepakt bij de eerste tussen stand hebben jullie, de zwemmers dus nooit meer afgegeven. Het was een sterk en indrukwekkend optreden van het team Lisse en elke individuele zwemmer. Publiek op de tribune stond op de banken, kelen zijn schoor geschreeuwd om elkaar aan te moedigen en overwinningen in de series te vieren.

 

Jullie zijn terechte kampioenen, gehuldigd door CWZ in de hal gevolgd door een lekkere medaille van Joke in de bus en gezellig als winnend team wat gegeten, bij de MAC, met dank aan bestuur voor dit gebaar.

 

Volgend jaar gewoon weer in poule twee waar we horen. Dank jullie wel voor deze mooi ervaring, ik maak er graag mijn zondag voor vrij.

 

groet Han

Oudere berichten «